Leveranse

Vi tilbyr rask, sikker og diskret frakttjeneste til ethvert land angitt av våre kunder. Bestillingene vil bli levert innen to virkedager.

EMS-levering (rask levering med mulighet for å spore bestillingen online)

For de som ønsker raskere service, tilbyr vi EMS-levering. Som regel tar det en uke fra bestillingens leveringsdato, og den sendes med Express Mail Service. Husk at fristen for et slikt alternativ er to uker. Sporingskode vil bli tilbudt for slike bestillinger når de blir sendt ut.

Standard (registrert luftpostlevering)

En slik type levering tar vanligvis to-tre uker fra datoen for levering av bestillingen. Husk at fristen for et slikt alternativ er en måned. Bestillingene sendes diskret, som nevnt ovenfor, og legges i postkassen din. Pakkene som leveres av denne e-posttjenesten er ikke tilgjengelige for sporing.

Hver bestilling gjort i helgen vil bli behandlet neste mandag. Du vil motta automatisk varsling via e-post så snart bestillingen din er godkjent og sendt.

Dine bestillinger vil ikke bli behandlet i helgen. Vent i to virkedager før bestillingen sendes ut.

Store bestillinger (over 120 piller) vil bli sendt i to forskjellige bestillinger og vil ankomme på forskjellige dager. Generiske legemidler og merkenavn vil bli levert separat og vil også ankomme på forskjellige dager.

Leveringsgaranti

Vi vil sende bestillingen din på nytt helt gratis i tilfelle bestillingen din er skadet, eller en del av bestillingen mangler. I så fall, vennligst ta kontakt med oss ​​slik at vi kan sende på nytt. På denne måten tilbyr vi en komplett og effektiv tjeneste.

Skip to toolbar