Om oss

Vi er glade for å ønske deg velkommen til vårt nettapotek!

Nettapoteket vårt er en av de største distributørene av kvalitetsgenerika, analoger av originale tabletter til en overkommelig pris. Vår spesialisering er medisiner for å forbedre styrken, behandle alle typer erektil dysfunksjon og løse eventuelle problemer med seksuell sfære.

Å selge via Internett-ressursen lar oss selge varer til mye lavere priser enn i byapoteker eller konkurrenter. Vi er et tilknyttet nettsted for en betydelig grossistleverandør av medisinske produkter. Det jobber sammen med internasjonale farmasøytiske selskaper som leverer lisensierte medisiner over hele verden. Vi gir all informasjon om legemidler og deres produsenter, samt svarer på alle spørsmålene dine. Alle produktene er av høy kvalitet, oppfyller internasjonale standarder, og er etterspurt blant kjøpere over hele verden.

Legemidlene vi tilbyr produseres i moderne høyteknologiske fabrikker i India, verdensledende innen generisk produksjon. Vi samarbeider med kjente indiske farmasøytiske selskaper – Centurion Laboratories, Ajanta Pharma, Fortune Healthcare, Cipla og Sunrise Remedies.

Vårt oppdrag er å gi folk generiske medisiner for å behandle erektil dysfunksjon uavhengig av inntektsnivå, sosial status og bosted.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.

Skip to toolbar