Retningslinjer

Sikkerhetspolitikk

Vi innser hvor grunnleggende dine konfidensielle data er, og bruker ulike sikre servere for å beskytte alle dine private data.Prosessen med å legge inn en bestilling bruker SSL-kryptering, som garanterer personvernet og sikkerheten til alle dine data.

Kvalitetssikring

Vi sikrer toppkvaliteten på hvert stoff du kjøper, og de er tilgjengelige i originalpakningen. Hvis du kjøper et generisk legemiddel, sørg for at de har samme kjemiske substans og terapeutiske effekt som merkemedisinene. Ikke glem å konsultere legen din før du kjøper noen medisiner. Ring oss gjerne før du legger inn bestillingen for ytterligere informasjon.

Personvernerklæring

På generiske100mg.com, tilgjengelig på https://generiske100mg.com, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av generiske100mg.com og hvordan vi bruker den.

Loggfiler

generiske100mg.com følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Som alle andre nettsider bruker generiske100mg.com “informasjonskapsler”. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukeropplevelsen ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Retningslinjer for personvern

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonsepartnerne til generiske100mg.com.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på generiske100mg.com, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at generiske100mg.com ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredje dels retningslinjer for personvern

generiske100mg.coms personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer. Du kan finne en fullstendig liste over disse personvernreglene og lenkene deres her: Linker for personvernregler.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettleserens respektive nettsteder.

Kun personvernerklæring på nett

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og/eller samler inn på generiske100mg.com. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar dens vilkår og betingelser.

 

Skip to toolbar