Vilkår og betingelser

Alt i alt

Vi ber deg lese og gjennomgå vilkårene og betingelsene nedenfor grundig før du går inn på denne siden. Mens du bruker denne siden godtar du disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar dem, ber vi deg forlate nettstedet og ignorere informasjonen nedenfor.

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene, helt eller delvis, når som helst uten å varsle deg. Følgelig bør du alltid gå gjennom denne siden før du går inn på denne nettsiden eller bruker tjenestene våre for å forsikre deg om at du er klar over betingelsene som du får tilgang under.

Bruken av nettsiden vår

Når du bruker denne siden, har du ikke lov til å endre, dele, overføre, reprodusere, legge ut eller selge data, varer eller tjenester mottatt eller sett på denne siden. Likevel har du lov til å vise eller skrive ut eller laste ned papirkopier av all informasjon på denne siden for din egen private bruk så lenge du ikke endrer innholdet eller fjerner varsel om eierskap. All annen bruk av dataene som er tilgjengelige på denne siden er forbudt uten vår skriftlige avtale.

Bruken av data

Dataene som er tilgjengelige på denne siden er ikke ment for bruk i diagnostisering av noen helsetilstand eller lidelse. Sørg for å konsultere legen din direkte angående helseproblemer, medisinske problemer eller lidelser, og før du tar et nytt stoff eller endrer dosen av stoffene du bruker akkurat nå. Vennligst les dataene som følger med legemidlene dine grundig.

Vi forbeholder oss retten til å rette eventuelle feil eller skrivefeil i dataene som er publisert på denne siden og skal ikke bære noe ansvar for lignende feil. Data kan endres eller oppdateres uten forvarsel, mens kostnader og tilgjengelighet for produkter og tjenester kan endres uten forvarsel.

IP

Vi har opphavsretten til all informasjon som er tilgjengelig på denne siden. Du har rett til å lagre, laste ned og bruke dataene på siden til privat bruk. Du godtar å ikke skrive inn eller dele disse dataene med noen tredjepart uten vår skriftlige avtale.

Skip to toolbar